Concert solidari contra l'Alzheimer a càrrec de l'Ensemble de Clarinets Fustavent

El dissabte 12 de desembre, en la Casa de Cultura es va celebrar un nou concert solidari organitzat per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Camp de Morvedre i Puçol (Afacam), en este cas a càrrec de l'Ensemble de Clarinets Fustavent, composta per professors i professionals del clarinet de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de José Vicente Herrera.

Afacam continua treballant en les comarques de l’Horta Nord i el Camp de Morvedre per a millorar la vida dels malalts d'Alzheimer i, sobretot, dels seus familiars, oferint-los informació, suport, tallers i una aula de respir on els pacients són atesos mentres les persones encarregades de cuidar-los atenen les seues pròpies necessitats o, senzillament, descansen.

Per a portar avant tots els seus projectes, a més del suport dels ajuntaments i de les quotes dels socis, l'associació organitza periòdicament distintes activitats esportives, socials i culturals destinades a recaptar fons. Una d'elles és el concert que se celebra en la Casa de Cultura de Puçol, en el que és possible participar com a públic o bé a través de la fila zero.

El celebrat el 12 de desembre tenia un caràcter especial, ja que es tractava d'una agrupació de clarinetistes especialment muntada per a l'ocasió, amb José Vicente Herrera com a director.

En el programa va haver de tot: des de clàssics com La traviata de Verdi, fins a la incombustible Sevilla d'Albéniz, passant per peces ballables com les Antigues danses de Farkas i adaptacions per a clarinet molt atractives, com La llegenda del bes, d'Antonio Paso i José Silva, amb música de Soutillo i Vert.

Una forma diferent de col·laborar en la lluita contra l'Alzheimer.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

1010-concierto-afacam-3

 

15 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres