Dissabte d'EcoJocs en familia: el 19 de desembre, t'esperem en La Costera amb Kyrios Educació, que amb divertits jocs ensenyarà als més menuts a reciclar

El col·lectiu comarcal d'Acció Ecologista-Agró Horta Nord celebra el pròxim dissabte, 19 de desembre, una jornada d'EcoJocs en Família a La Costera de Puçol, un paratge natural municipal que està sota la custòdia del territori dels ecologistes des de 2011. Esta activitat, organitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, comptarà amb la participació de Kyrios Educación, que amb divertits jocs ensenyarà als més menuts a reciclar i a consumir d'un mode responsable durant les pròximes festes de Nadal.

A més a més, els xiquets i xiquetes que participen en este Dissabte d'EcoJocs en Família també podran visitar l'Aula Natura de La Costera, on descobriran els secrets que amaga esta muntanyeta de la Serra Calderona.

Així que ja saps, si vols disfrutar d'un divertit matí de natura amb els teus fills, no et pots perdre esta activitat. El punt de trobada per als participants serà l'oficina de Correus de Puçol (Avinguda Corts Valencianes, Num. 1), on hem quedat a les 10:00 hores per a pujar a La Costera.

Si necessites més informació, pots telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238. T'esperem!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ.

Informa: Miguel Crespo | Disseny cartell: Sento Pascual

1040-ecojuegos-costera-1

17 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres