El Col•lectiu de Dones anuncia dos grans cites per a 2016: Tarragona i Transsilvània

El divendres 18 de desembre, unes 200 veïnes es van donar cita en l'Espai Jove per a despedir 2015 amb un berenar de Nadal i, al mateix temps, anunciar els projectes del Col·lectiu de Dones per a l'any que ve, que inclouen un viatge a Tarragona al febrer i, com a activitat estrela, el recorregut pels Carpats i Transsilvània a l'agost… una terra molt apropiada per a recórrer a l'estiu, quan els dies són més llargs, i a plena llum del sol.

La presidenta Rosa Fernández va ser l'encarregada de donar la benvinguda a les 200 sòcies a l'Espai Jove i a un berenar que tradicionalment servix per a despedir l'any i presentar un avanç de la programació futura.

El Col·lectiu de Dones ens caracteritzem, en estes trobades gastronòmiques, per oferir cada vegada un detall distint, marca de la casa, i en esta ocasió han sigut dos: la presentació especial dels tovallons per al berenar i eixe detall final que donarem a totes les assistents, un cor per a la porta de casa: ambdós han sigut dissenyats per la nostra sòcia experta en el tema, Petri”, apuntava la presidenta a manera d'introducció.

Abans de donar pas a les viandes i a l'actuació musical de Martin Yack, un altre clàssic d'este tipus de trobades, Rosa recordava que, coincidint amb el Dia de Sant Valentí, les sòcies que ho desitgen ja poden inscriure's per al primer viatge de 2016, en este cas a Tarragona.

Però el plat fort serà del 3 al 8 d'agost, en que viatjarem als Carpats i a Transsilvània”, finalitzava Rosa. “I, com sempre, tindrem bon allotjament i bona menjar sense necessitat de gastar ni un euro addicional, perquè els nostres viatges ja ho porten tot inclòs… excepte el que cada una vullga invertir en regals, això sí que”.

Finalitzada la introducció, va arribar l'hora de despedir l'any amb alegria, beguda, records, menjar, somriures, dolços i bons plans per al futur… encara que això de passejar-se per Transsilvània millor fer-ho en els llargs dies del càlid estiu i a plena llum del sol: no cal oblidar que és la terra d'un cert… Drácula.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

1074-rosa-y-petri

 

19 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres