Arnau Rosaleny i Adrián Sáez, ambdós de Tripuçol, vencen en el Duatló d'Almoradí

El diumenge 20 de desembre l'escola de Tripuçol va acudir al Duatló d'Almoradí, a la 2a prova del Campionat Autonòmic Escolar, amb grans resultats, entre ells dos guanyadors: Adrián Sáez (en cadets masculí) i Arnau Rosaleny (infantil masculí).

A Almoradí, les carreres van començar a les 9 hores amb els cadets. En categoria masculina, Adrián Sáez va aconseguir una treballada victòria; Javier Llopis, Quique Estarlich, Andreu Puchades, Jesús Jiménez i Diego Gosp, van finalitzar en 3a, 4a, 7a, 10a i 17a posició respectivament. La carrera va resultar molt disputada fins al final, on els nostres xics ho van fer genial.

En categoria cadet femenina, podi per a Sara Alemany. Alicia García, Ainoa Collado, Laura Benlloch, Bea Barberá i Ana Rubio, van acabar en 5a, 6a, 8a, 11a i 16a posició respectivament.

A continuació, va començar la categoria infantil amb dos integrants del Tripuçol, Arnau Rosaleny i Alejandro Collado.

En la prova més nombrosa de la jornada, Arnau va dominar des del principi, demostrant una clara superioritat sobre els seus rivals. Álex Collado va acabar en una meritòria 11a posició, a pesar de ser dels xicotets de la categoria.

Informa: Jesús Jiménez | Fotos: Tripuçol

fotos face

1084-tripucol-en-almoradi-1

22 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres