L’escola del Club Esportiu Basquet Puçol visita La Fonteta per a conéixer de prop la ACB

El passat dissabte 12 de desembre, els equips integrants de l'escola del Club Esportiu Basquet Puçol, alevins, infantils i cadets, acompanyats de familia, van gaudir d'una vesprada molt especial amb la visita al Pavelló Font de San Lluis per al partit que disputaren el Valencia Basket i el Montakit Fuenlabrada de la ACB de basquet.

Dins la visita preparada, els xiquets visitaren totes les instalacions del pavelló, van improvisar una "roda de premsa" responent preguntes com si forem professionals, van vsitar la sala VIP i el saló de trofeus, aixi com els vestuaris de les "estrelles de la ACB".
Despres pogueren disfrutar del escalfament dels 2 equips a peu de pista, amb la ilusió d'algun dia poder ser un d'ells.

Pero no acabava ahi la cosa, després del escalfament una foto de familia amb tots els jugadors del Valencia a la pista, i el que mes esperaven els mes menuts, al descans del partit, els equips alevin e infantil van eixir al camp a jugar al basquet, amb tot el que suposa per a uns xiquets jugar en un camp tan gran, i amb 7.000 persones en les grades observant-los!

Una experiència única e irrepetible, que segur recordaran molts anys.

Tot el grup del Club Esportiu Basquet Puçol vam disfrutar amb el partit, guanyat pel Valencia per 100-82, i tots els xiquets se'n tornaren amb un somriure i també un regal per la visita del Club Valencia Basquet.

Moltes gracies al Valencia Basket i fins un altre any.

Informa: Juanjo Sancho | Fotos: Club Esportiu Basquet Puçol

fotos face

1085-basquet-pucol-en-fonteta-3

23 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres