Després de deu anys, el poliesportiu renova les quatre pistes de tennis

La Diputació de València ha atorgat una subvenció de 32.000 euros a l'Ajuntament de Puçol per a material destinat a les escoles esportives municipals i per a les instal·lacions del poliesportiu. L'objectiu és equipar i renovar les instal·lacions que usen diàriament 1.837 socis i en especial les quatre pistes de tennis, que portaven deu anys sense millores.

Canastres telescòpiques de bàsquet, cércols, porteries, taulers electrònics i cortines separadores en el pavelló cobert; sureres antionatge i equip de música per a exercicis en la piscina; junt amb tanques, cons, escala d'agilitat, minitramp, pilotes, balons i xarxes per al poliesportiu són les adquisicions amb càrrec a material esportiu, en tots els casos per a completar el ja existent o deteriorat pel temps.

Peròaixò de les pistes de tennis necessitaven una inversió forta, perquè estaven molt deteriorades”, explica Xavi Alcácer, regidor d'esports. “A més de sanejar els porus de les quatre pistes i altres tasques de manteniment, s'estan repintat en la primera quinzena de desembre”.

El 9 de desembre van començar les obres de reforma en les quatre pistes de tennis i paral·lelament està arribant el material que permetrà una notable millora d'unes instal·lacions que ja tenen més de 30 anys de vida. Fins ara havia sigut difícil afrontar este tipus d'actuació perquè les subvencions de la Diputació només anaven destinades a material i este és el primer any en què també contemplen la possibilitat de millorar instal·lacions.

Futbol sala, ioga, hip-hop, pilates, atletisme, bàsquet, zumba, gimnàstica abdominal, triatló, tenis, handbol, rugbi, gimnàstica rítmica i pilota valenciana són les escoles actualment en marxa, amb un total de 1.500 matriculats en el present curs en el poliesportiu.

D'altra banda, cada vegada comptem amb més alumnes en les escoles esportives, per la qual cosa és necessari invertir tant en les instal·lacions com en el material del dia a dia, perquè treballen en les millors condicions possible”, finalitza el regidor.

Informa: Sabín Fotos: Sergio Maestro

fotos face1013-pintando-pistas-tenis-3

27 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres