Contes clàssics i pirates del Carib atrauen als xiquets al mercat… tot un univers desconegut per a ells

Durant el matí del dissabte 26 de desembre s'ha celebrat la segona jornada de promoció del Mercat Municipal, amb una cercavila de personatges fantàstics que han recorregut el nucli urbà fins a arribar al mercat, on els més menuts han participat en la busca del tresor i algunes altres aventures per a tots els públics de la mà dels mítics Pirates del Carib.

En la primera part, un grup d'animació ha recorregut l'avinguda València, el passeig de la Constitució i el carrer Mariano Amigó, fins a arribar al mercat. Amb la banda sonora de Bob Esponja i altres personatges infantils com a fons, els zancudos i la resta de personatges del món dels contes han invitat als més xicotets a sumar-se a la festa.

Una vegada en el Mercat Municipal, els protagonistes han continuat sent els xiquets, però ja no estaven acompanyats per personatges de contes tradicionals, sinó pels ja mítics Pirates del Carib, que els han ensenyat a distingir les parts d'un barco, a moure's en alta mar i, sobretot, a buscar el tresor amagat… sempre davall l'amenaça permanent del pirata malvat de torn.

Ha sigut un matí pensat per als més menuts… encara que, lògicament, els seus pares també els han acompanyat en esta immersió en el món dels tresors i els individus amb pota de pal i pegat en l'ull.

Una forma diferent d'acostar-se a un edifici emblemàtic… com el mercat de tota la vida.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face

1098-piratas-en-mercado-2

29 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres