Ja coneixem els 11 guanyadors del sorteig de Nadal dels comerciants

El dilluns 28 de desembre es va realitzar el sorteig de Nadal de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP). Com ja succeïra el passat any, es van extraure els 11 bitllets guanyadors, però sense establir el premi de cada u: els 10 que obtindran 100 euros i el premi gros de 500 euros. La incògnita s'aclarirà dilluns que ve, 4 de gener, a les 20 hores, en la Casa de Cultura, on es realitzarà el sorteig del primer premi entre els 11 guanyadors.

La Junta Directiva d'ACEP es va reunir el 28 de desembre, a les 20 hores, després del tancament dels establiments, per a realitzar el sorteig entre la multitud de bitllets que s'han depositat en l'últim mes en els comerços de l'associació: només per comprar, cada veí tenia la possibilitat de depositar les seues bitllets i participar gratis en el sorteig de 10 xecs de 100 euros i 1 de 500 euros.

Les 11 bitllets triades, cada una per un membre de la directiva, van ser les de Santi Chulvi, Toni Carretero, Emilia Banderas, Mari Carmen Alcaraz, Eva Martí Ruiz, Pilar Martínez, Eva Claramunt García, Nereida Fabuel Alcamí, Juan José Carbonell, Merche Banderas i Avelina Catalá.

De moment ens hem posat en contacte telefònic amb els guanyadors, encara que en un primer intent no tots han contestat. De totes maneres continuarem insistint, perquè el dia 4, en la Casa de Cultura, estiguen presents tots ells”, explica Gonzalo Alcácer, president d'ACEP:

I és que este primer sorteig assenyala els guanyadors, però no qui d'ells serà el que es porte el xec de 500 euros. Això se sabrà el 4 de gener en la Casa de Cultura, amb un nou sorteig entre ells, del que eixirà el primer premi d'esta campanya de Nadal que en general ha funcionat bé entre els xicotets i mitjans comerciants de la població.

Una vegada finalitze el sorteig i l'entrega de xecs, l'associació torna a posar en marxa els seus sortejos anuals, en els primers mesos de 2016 també hi haurà premis en Sant Valentí, el Dia del Pare i el Dia de la Mare… perquè com explica el president de l'associació, “l'important és que els veïns recorden que és molt fàcil i molt còmode comprar a Puçol, el teu centre comercial… i que a més comprar a casa té premi”.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face

1100-sorteo-acep-4

29 Desembre 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres