Article de Pavalur del mes de novembre: «Dels passos de vianants elevats»

Este és l'article de Pavalur de novembre, titulat Dels passos de vianants elevats. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Fa un any, al novembre del 2016, observàvem com l'Ajuntament de Puçol realitzava obres d'eliminació d'alguns passos de vianants elevats que no complien la normativa, deixant passos elevats en els llocs més conflictius, però amb un nou disseny del tipus «esquena d'ase».

Els veïns de Puçol que vivim en les urbanitzacions ens alegràvem d'esta mesura, que havia començat a aplicar-se en els del nucli urbà i enteníem que continuaria amb els de les avingudes José Alfonso, Retor Emilio Bayarri i Camp de Morvedre.

Al gener d'enguany, vam remetre escrit a l'alcalde, recordant-li que s'havien oblidat dels passos elevats que hi ha en estes avingudes, totalment deteriorats i fora de tota norma, i que causen greu deteriorament en els vehicles dels veïns de Puçol.

Arribat el mes de juny i com no s'actuava, PAVALUR va obtindre un compromís de l’aleshores futura alcaldessa, que en un termini màxim de dos mesos, els ressalts serien adaptats a norma.

Doncs bé, una vegada més les urbanitzacions es veuen ningunejades per l'administració municipal i els seus veïns clamen rebre els mateixos serveis que la resta de la població.

Una opinió de Pavalur

846-pavalur-noviembre 

07 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres