Los 3 Dragones organitzen el seu tercer torneig internacional de Mahjong els dies 16 i 17 de desembre

Després de dos anys consecutius celebrant l'Open d'Espanya de Mahjong, l'associació Los 3 Dragones tornarà amb el seu III Torneig Internacional Mahjong, que comparteix nom amb el col·lectiu, el dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre en l'Espai Jove. L'acte, organitzat en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, constarà de 6 sessions de 2 hores cada una, i participaran 28 jugadors de 4 nacionalitats distintes.

El primer dia, a les 8.30 hores, es durà a terme el registre de jugadors i la primera sessió tindrà lloc a les 9 hores. Després de 20 minuts de descans, a les 11.20 hores començarà la segona sessió. A les 13.20 hores arribarà la pausa del dinar i, a les 15.50 hores, tindrà lloc la tercera sessió. Després d'altres 20 minuts de descans, la quarta i última sessió del dia s'iniciarà a les 18.10 hores.

El diumenge 17, a les 9 hores, començarà la cinquena sessió del torneig. Entre les 11 i les 11.20 hores hi haurà un nou descans i, des de llavors fins a les 13.20 hores, se celebrarà la sisena sessió, amb la qual acabarà el torneig i a la que succeirà una entrega de premis.

Entre els jugadors hi ha 16 espanyols, 7 francesos, 4 italians i 1 holandés. Els membres del col·lectiu inviten els veïns de Puçol a conéixer de prop aquest esport i veure com funciona el joc del Mahjong. Així mateix, recorden que, durant la competició, es prega silenci.

L'Associació de Mahjong de Puçol Los 3 Dragones es va formar l'any 2012 en la localitat per iniciativa d'Iván Maestre Ros, David Martínez García, David Lorenzo Carrasco, Rafael Galdón Martínez; joves amants del Mahjong que es van proposar reivindicar aquest esport a nivell local i que, després de participar en nombrosos campionats d'àmbit nacional i internacional i haver celebrat cinc tornejos oficials a Puçol, poden dir que el municipi està dins del calendari europeu de tornejos de Mahjong.

La continuïtat d'aquests tornejos any rere any i la seua bona acceptació per part dels jugadors no és fruit d'un dia; han sigut cinc anys d'esforç on s’han hagut de guanyar la confiança dels jugadors europeus perquè vingueren. El boca a boca dels assistents a les edicions del 2012, 2013, 2014, 2015 i 2016 ha permés que aquest torneig siga de moment un èxit en assistència, tenint en compte que no és un Open d'Espanya.

L'organització, que hi ha invertit moltes hores i il·lusió, vol agrair a l'Ajuntament de Puçol, així com la Xtu de Joventut, per la cessió de l'Espai Jove per a poder dur a terme estos tornejos.

El III Torneig Internacional Mahjong «Los 3 Dragones» està certificat per la Federació Espanyola de Mahjong (FEMJ), l'European Mahjong Association (EMA) i la World Mahjong Organization (WMO) amb el valor d'1 punt segons el Mahjong Ranking System (MERS).

Més informació: http://los3dragones.boards.net/

Informa: Iván Maestre Ros | Cartell: Los 3 Dragones | Fotos: Sabín

885-open-de-mahjong-2

11 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres