Aquest desembre, viu la màgia del Nadal mentre disfrutes del comerç de proximitat

La màgia del Nadal arriba als comerços del nostre municipi: a partir del 21 de desembre, els establiments de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) rebran la visita del Pare Noel, repartiran els seus calendaris i realitzaran un acte solidari amb arreplega d'aliments per a Cáritas, a més d'altres activitats. A més, el dia 28 sortejaran una cistella de regals amb els seus productes.Tota una oportunitat per a disfrutar del comerç de proximitat.

«Es tracta d'una campanya diferent de la d'altres anys», assenyala Gonzalo Alcácer, president de l'ACEP. «Junt amb les compres dels comerços associats, donarem bitllets per a participar en el sorteig d'una megacistella de regals que aportem dels nostres establiments», detalla. A més, «es regalarà als clients un calendari de 2018 molt atractiu, així que tindran un premi assegurat».

El divendres 22, de 17 a 21 hores, l'avinguda Mancomunitat acollirà un acte solidari amb arreplega d'aliments per a Cáritas en el que no faltarà una exhibició de ball, una masterclass de zumba i un photocall per als més menuts. «Hem intentat que l'esperit nadalenc ens acompanye durant aqueixa setmana amb una sèrie d'atraccions per a tots els públics».

De fet, els establiments de l'ACEP rebran una visita molt especial els matins del dissabte 23 i el diumenge 24, ja que el Pare Noel i els seus donyets estaran de visita pels comerços. Sense oblidar que, la vesprada del dissabte, hi haurà una xocolatà infantil, pintacares i animació en la plaça 25 d'abril, de 17.30 a 20 hores.

Per a acabar, el dijous 28 se sortejarà la gran cistella amb regals donats pels comerços de l'ACEP. «Tenim la intenció d'animar que la gent de Puçol utilitze el comerç local en compte d'anar-se'n fora; tot el que puga consumir ací li resultarà més rendible, barat, còmode i pràctic», recalca Gonzalo. Comprar a Puçol té premi!

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

  

11 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres