El dissabte 16, no et perdes la fira intercultural en el barri del Vallet amb tallers, ball i música

El pròxim dissabte 16 de desembre, entre les 11 i les 14 hores, el barri del Vallet acollirà una trobada intercultural en la plaça Gloria Fuertes —enfront del parc Ribelles— on no faltaran activitats, des de tallers fins a exhibicions d'acrobàcies al carrer. L'àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Puçol organitza aquest esdeveniment, obert a tots els públics, en el qual col·laboren la Fundació TAI, Escuela con Alma i Borumbaia Percussió.

«Es tracta d'una trobada de convivència en la plaça on estaran presents associacions que han participat durant tot l'any en activitats relacionades», explica Mar Mazo, regidora de Benestar Social. Borumbaia Percussió posarà ritme a la trobada mentre una associació cultural de hip hop s'encarrega d'una exhibició de ball urbà. A més, hi haurà Dj's que amenitzaran el matí amb música.

L'acte, que també comptarà amb un pallasso i mim, estarà obert a gent de totes les edats. A més, els tallers interculturals previstos seran una manera divertida de donar la benvinguda a les ja pròximes vacances de Nadal. «Xiquets, joves i famílies disfrutaran d'un bonic matí», afegeix Mar.

Com apunta l'edil, es tractarà de «la primera jornada intercultural que celebrem, i esperem que hi haja moltes més durant els pròxims mesos». El dissabte 16, els veïns de Puçol conviuen en el barri del Vallet!

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro i Sabín

897-batukada-en-vallet-1

11 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres