El club d'atletisme celebra les seues victòries en el Circuit de Carreres de l'Horta Nord

El Club d'Atletisme de Puçol, en companyia del regidor d'Esports Xavier Alcácer, va assistir a la primera Gala de Clausura del Circuit de Carreres de l'Horta Nord el passat 2 de desembre en Emperador. El col·lectiu es va classificar en el podi dels equips guanyadors al quedar en tercera posició i també va rebre diversos guardons més, tant en categories individuals com grupals.

L'esdeveniment va consistir en una entrega de premis del mencionat primer circuit de carreres populars, «la presentació de la qual havia tingut lloc en l'Espai Jove de Puçol al març», va recordar Xavier Alcácer, edil d'Esports. Es van repartir nombrosos premis ja fóra per categories, als tres primers o als clubs més nombrosos. «L'acte era un record i un agraïment als espònsors».

Durant la gala, l'esportista Recaredo Agulló va fer referència a José María Torres, reputat atleta i veí d'Emperador que va morir fa pocs anys.

«Per a ser el primer any, el circuit va ser un èxit de participació i organització», va valorar Xavier. El regidor va destacar «l'esforç dels clubs, que són els que més s'han implicat», així com «el suport de la Mancomunitat».

L'edil va posar l’accent en què aquest tipus d'activitats «serveixen com a pretext per a fomentar una rivalitat sana entre els clubs dels pobles veïns», va assenyalar. A causa de la proximitat dels municipis, «les famílies acompanyen als corredors i, per tant, hi ha un bon ambient de públic», va recalcar.

Xavier va apuntar que, «inclús en llocs on no hi ha tradició de carreres ni clubs, com Massalfassar, hi va haver bastant públic durant la carrera… i això que coincidia amb una prova addicional i van haver de modificar el circuit», va relatar. «Va eixir tot avant gràcies al suport incondicional dels equips d'altres poblacions de la comarca».

El regidor va explicar que «hi ha ganes que es consolide amb la segona edició i augmente la participació», i va subratllar la intenció de convertir-lo en un circuit de carreres de referència.

El nostre club d'atletisme no se'n va anar de mans buides, ni molts menys: en la classificació del circuit, el segon lloc de Veterà A va correspondre a Juan Carlos Morcillo, «qui a més va quedar quart a nivell individual», va indicar Paco Calvo, tresorer del club. Cani Catalá es va erigir en primera posició de Veterana B i Juan Catalá en segona de la modalitat masculina de la categoria; mentre que Marina Carrero va ser tercera de Veterana C. Així mateix, Adrián Ruiz va quedar segon com Junior-promesa.

A més, el club d'atletisme es va classificar en tercera posició en la competició per equips, i van ser els segons a haver acabat amb més finisher. Des del col·lectiu van donar l'enhorabona als seus membres per la seua entrega, constància i esforç, i van agrair la participació de la resta de socis, perquè gràcies a tots van aconseguir aquests magnífics resultats.

Informa: Sabín i D’Opazo | Fotos: Crono Runner

905-gala-circuito-1

12 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres