EL III Torneig Internacional de Mahjong «Los 3 Dragones» reuneix a 28 jugadors de 4 nacionalitats distintes

El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre va tindre lloc en l'Espai Jove de Puçol el III Torneig Internacional Mahjong «Los 3 Dragones» 2017, organitzat per l'associació del mateix nom. L'espanyol Antonio Ayllón va guanyar el torneig, mentres que l'holandés Anton Kösters va quedar en segona posició i el tercer lloc va correspondre al francés Bruno Mazo.

M.A.G.O. For HU, grupformat pels italians Alberto Rosi, Giacomo Ferruzzi, Marco Montebelli i Ombretta Tassinari, va obtindre el guardó de millor equip. Quant als resultats de membres integrants de l'associació Los 3 Dragones, Iván Maestre Ros va quedar en sisena posició.

La competició era puntuable per al rànquing europeu i va comptar amb un notable nivell de participació. Des del col·lectiu van voler donar gràcies a tots els participants «per haver fet possible que este torneig s'haja pogut celebrar, així com l'esforç de vindre a Puçol per a participar en la competició».

Així mateix, van agrair a l'Ajuntament de Puçol, així com a la Regidoria de Joventut (Xtu Puçol) «per la col·laboració prestada i per permetre que aquest sisé torneig s'haja pogut celebrar en l'Espai Jove». També van esmentar «al regidor Xavier Alcácer per haver participat en l'entrega dels premis i diplomes» i «a Sabín, per tot el suport tècnic que ens ha donat».
El regidor d'Esports, Xavier Alcácer, va indicar que «un any més, estem portant avant aquesta proposta» i va destacar el nivell organitzatiu del torneig. A més, a l'atraure a persones que vénen a passar un cap de setmana, s'inverteix en el municipi. «És positiu que siga una trobada a nivell internacional, i que Puçol siga la localitat que l'aculla».
Al seu torn, per tercer any consecutiu, es va reconéixer com a campió d'Espanya al veí de la nostra localitat Raúl Ríos.
Los 3 Dragones van posar «molta il·lusió i esforç perquè tot isquera bé» i esperen que tots disfrutaren de l'esdeveniment tant com ho van fer ells. Així mateix, des de l'associació van donar l'enhorabona als tres primers classificats.

Informa: Iván Maestre i Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

fotos face

fotos face

  

20 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres