La Generalitat convoca la redacció del projecte per a evitar les inundacions enfront de la caserna

El 21 de juny es reunia l'alcaldessa Lola Sánchez amb el president Ximo Puig per a plantejar-li els grans problemes que tenia Puçol, sobretot de tipus urbanístic. Entre els compromisos adquirits estava realitzar un estudi per a trobar la solució definitiva a les inundacions que es produïxen en el Camí la Mar enfront de la caserna de la Guàrdia Civil. El 13 de novembre es publicava la convocatòria pública per a adjudicar eixe estudi, per un total de 70.000 euros.

La Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural va publicar el 13 de novembre la convocatòria per a redactar el projecte d'actuacions de millora enfront de la inundabilitat en l'entorn del Camí la Mar. El concurs públic serà adjudicat al llarg del mes de desembre i té una duració de 12 mesos, per la qual cosa a finals de 2018 Puçol tindrà un projecte definitiu per a evitar les inundacions.

Per a l'alcaldessa Lola Sánchez, «és una reclamació dels veïns i de l'ajuntament des de fa anys i, per fi, la Generalitat Valenciana s'ha implicat a fons i ha posat els mitjans perquè el problema de les inundacions en la caserna tinga l'any pròxim solucions adequades».

Informa i fotos: Sabín 

855-cuartel-inundado-2

20 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres