Participa en les carreres del 14 de gener i disfruta de la «Passió pel trail»

La segona edició de Picaio Cim Trail, amb eixida en el poliesportiu de Puçol, se celebrarà el pròxim 14 de gener a les 9 hores. L'esdeveniment, que transcorrerà pel paratge natural La Costera i la Serra Calderona, acollirà dues carreres: una marxa a trail, d'11 quilòmetres, i una prova reina de 23 quilòmetres. A més, el 13 de gener se celebrarà el pequetrail, dirigit als més xicotets, on tampoc faltaran premis.

«La marxa a trail constarà d'11 quilòmetres i 500 positius de desnivell; i es podrà inscriure un màxim de 200 persones», indica Luis Miguel Ordóñez, president de Cor i Muntanya, associació organitzadora. Quant a la prova reina, «hi haurà espai per a 300 participants; serà de 23 quilòmetres i tindrà 1350 positius de desnivell».

El preu de la inscripció durant desembre ascendeix a 14,50 euros en la carrera curta i 16,50 euros en la llarga, per la qual cosa resultarà més econòmica que a partir de gener. Les proves «comptaran amb avituallament de sòlids i líquids al llarg de la carrera», i en la meta esperarà picoteig, refrescos i inclús embotit calent per als corredors.

«Hi haurà premis per als guanyadors de l'etapa reina, obsequis per als de la marxa a trail, sortejos de regals, ambientació, música…», enumera Luis Miguel. El president agraeix el suport de l'Ajuntament de Puçol, Acció Ecologista-Agró i les més de 30 empreses que també col·laboren.

Un dia abans, el dissabte 13 de gener, «tindrem el pequetrail, minicarreres de muntanya per als més menuts, en el centre de La Costera, on també hi haurà premis i un esmorzar per als xiquets», detalla el president. A la vesprada, afegeix el regidor d'Esports Xavier Alcácer, «serà la fira del corredor, hi haurà xarrades tècniques i s'entregaran els dorsals en l'Espai Jove».

Aquesta edició, «com a novetat, la carrera curta ha passat de ser un trail a l'ús, una carrera, a ser també una marxa, la qual cosa facilita la incorporació d'altres tipus de corredors i amants de la muntanya», explica Xavier. L'edil recorda la dificultat que suposa quadrar les primeres edicions i obtindre permisos, però «després de l'èxit de participació i organització de la prova passada, tornem amb una segona edició».

El regidor invita els veïns de Puçol a participar de la Passió pel Trail i anima que s'inscriguen com més prompte millor en les proves.

Vídeo de l’edició passada: https://youtu.be/3k5nf8EoNsQ

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Xavier Alcácer | Fotos: Sergio Maestro

906-picaio-edicion-pasada-5

26 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres