Article de Pavalur del mes de desembre: «Inversions en les urbanitzacions: ZERO»

Este és l'article de Pavalur de desembre, titulat Inversions en les urbanitzacions: ZERO. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Declaració d'intencions d'Enric Esteve, aleshores alcalde de Puçol, realitzada a l'abril del 2016, què s'ha fet realitat: inversions zero en les Urbanitzacions.

Primer van ser les inversions destinades per la Diputació:

a) Pla d'Inversions sostenibles de la Diputació

b) Pla Provincial d'Obres i Servicis (PPOS)

c) Pla de Camins i Vials (PCV)

Del quasi un milió d'euros rebuts per l'Ajuntament, repartits per l'Equip de Govern en múltiples projectes d'asfaltat de carreteres i camins, condicionament de solars per a aparcaments, accessibilitat per als veïns, ampliació de zones verdes, millora de les instal·lacions de la platja, adequació d'instal·lacions esportives... casualment, cap incloïa actuacions en les urbanitzacions.

«Veïns de Puçol que viviu en les urbanitzacions, no preocupar-vos que en les pròximes actuacions vos inclourem». Eixa va ser la resposta quan se'ls va dir, que si la Diputació havia seguit un criteri poblacional per a assignar les inversions, per què l'Ajuntament no seguia eixe mateix criteri.

Bé, doncs ens vam quedar esperant futures inversions i van arribar en 2017: superàvit del pressupost municipal de l'any  2016.

Esta vegada són 924.000 euros, repartits en deu projectes que, curiosament, cap inclou actuacions directes en l'àrea geogràfica de les urbanitzacions.

PAVALUR ha manifestat la seua disconformitat perquè, una vegada més, els veïns de les Urbanitzacions han caigut en l'oblit i són ignorats per l'administració municipal, per la qual cosa actuarà en conseqüència en futurs suports a este equip de Govern.

Una opinió de Pavalur 

28 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres