Article del PSOE del mes de desembre: «Any nou, benvingut»

Este és l'article del PSOE de desembre, titulat Any nou, benvingut. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Quan un any acaba, sentim la imperiosa necessitat fer balanç d’allò viscut o aconseguit, sense parar-nos a pensar que el temps gastat en això ens resta de mirar cap avant pensant que el demà pot ser millor que l'ahir, i la veritat és que un any i un altre o el següent, es distingixen entre si per l'accent que nosaltres mateixos posem en què així siga, per això mateix, els pensaments curtplacistes tenen un breu recorregut que fa que els nostres desitjos de millora muiren amb ells. Però el pitjor de tot, fa que les accions que d'això s'acompanyen tinguen carències i per tant siguen inútils en el seu plantejament.

Si apliquem este principi a les accions polítiques entendran que el camí que este grup municipal socialista va començar en el 2015, siga un camí llarg amb tendència a perpetuar-se en el futur i on aquella frase de Maquiavel que deia que el «fi justifica els mitjans» no ens acompanye, ja que no tot val per a fer política i menys en un ajuntament, perquè per damunt de tot està l'objectiu últim, la gent.

Una senzillesa esta que a vegades és oblidada per aquells que haurien de fiscalitzar la nostra acció i com la duem a terme i no les nostres concepcions personals de com enfrontar-nos a les vicissituds, a les quals ens hem enfrontat diàriament en els últims temps.

Però cert és que tampoc usarem estes línies per a dir què es fa des de l'oposició, entre altres coses perquè no estem en ella, així doncs, atenga's esta labor per qui corresponga i faça ús d'ella com millor li convinga, però siguen precisos perquè el que es diu hui, quedarà per a demà, però sobretot perquè el que hui servix com a arma per a atiar el foc, demà pot cremar-te les teues pròpies barbes, perquè si una cosa de cert hi ha de tot açò és que u és amo del seu silenci, però pres de les seues paraules.

Així doncs, els socialistes de Puçol volem traslladar-los la nostra verdadera i més sincera felicitació per a acabar un 2017 de la millor forma possible, però també començar un 2018 amb la major de les il·lusions, i traslladar-los una cosa que no es queda en voluntat pròpia: continuarem treballant perquè Puçol siga el bressol dels nostres somnis, però sobretot el poble de les nostres realitats.

Lola, Ana, Juanmi i Mery vos desitgem unes bones festes a tots i a totes.

Una opinió del Grup Municipal Socialista de Puçol 

28 Desembre 2017
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres