Entre el 21 i el 28 de maig, inscriu-te en el curs de monitor de menjador que es porta a terme tres vegades a la setmana, del 4 al 25 de juny

L'Ajuntament de Puçol, a través dels tallers de formació que la Regidoria de Joventut proposa tots els anys, oferta un curs de monitor de menjador de 30 hores que es durà a terme entre el 4 i el 25 de juny. Per a assistir, és necessari inscriure's des de la web municipal del 21 al 28 de maig. Es tracta d'una activitat que, a causa del seu èxit en anteriors edicions, s'ha représ.

El curs, amb un preu de 30 euros, es desenvolupa de dilluns a dimecres en l'Espai Jove entre els dies 4 i 25 de juny, de 17.30 a 20.30 hores. En total, suposa 30 hores repartides en classes de 3 hores durant 10 dies.

Es tracta d'una oportunitat per a millorar l'ocupabilitat dels joves, ja que una major formació els facilitarà obrir-se camí en el món laboral. «S'oferix un curs d'un camp on hi ha demanda i suposa una eixida que permet complementar ingressos. Pot ser una ajuda per a persones amb perfils com el dels estudiants o el de les mestresses de casa», apunta Xavier Alcácer, regidor de Joventut.

Informa: Nicolás D’Opazo | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

sede electronica 1

318-curso-monitor-juvenil-1

10 Maig 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres