La XIII matinal motera de la Falla Picaio reunix als apassionats de les motos el 17 de juny

La XIII Matinal Motera que organitza la Falla Picaio se celebra el diumenge 17 de juny en el polígon La Murta de Puçol. En aquesta festa, els assistents gaudixen d'un relaxat passeig amb moto per tota la població, esmorzen i assistixen a una exhibició del stunt Javi López. És possible participar en l'esmorzar o en l'esmorzar i el menjar, per al que és necessari reservar amb antelació i pagar 6 o 15 euros respectivament. Les primeres 200 persones inscrites reben un obsequi.

«Tenim una gran afició a les motos i el món del motor en la Falla Picaio. Uns amics de Sagunt, Onda i Borriana ens van proposar realitzar una matinal motera i, a partir d'ací, des de fa 13 anys realitzem este esdeveniment, que en cada ocasió ha anat anant a més», relata Alberto Albalate, president de la falla i un dels membres organitzadors.

«Creiem que fem una bona matinal, cada vegada hi ha una major assistència i intentem anar corregint coses tots els anys a partir del que anem aprenent en cada edició», indica. La XIII matinal motera de la Falla Picaio es du a terme el diumenge 17 de juny en el polígon La Murta, darrere del supermercat Masymas.

Per a realitzar les reserves en l'esmorzar i el menjar, és necessari contactar amb Pablo, en el número 658 130 241, o Alberto, en el 687 785 475. L'esmorzar, de 6 euros, inclou tres classes d'entrepà a triar, beguda i olives. La reserva que també inclou menjar ascendix a 15 euros, s'ha de realitzar amb almenys una setmana d'antelació.

«La matinal està oberta a tot el públic, vaja amb moto o caminant», assenyala Alberto. La jornada, que abasta de les 9 a les 18 hores, inclou la col·laboració local de Destil·leries Pla i una degustació de pernil del bar Zaidin, de Port de Sagunt.

A les 11 hores té lloc «la volta barítima, en la qual baixem a la platja, fem una volta amb moto per tota la població i vam parar per a realitzar una degustació en el local col·laborador del municipi».

En l’exhibició del stunt Javi López, a les 13 hores, no falten «pins, invertits, peu amb moto, crema de roda…». Per a acabar, a les 14 hores, es realitza «el sorteig d'esmorzars i obsequis dels locals col·laboradors».

Si t'agraden les motos i vols gaudir d'un matí dedicat al motor, no et perdes la XIII matinal motera de la Falla Picaio, el 17 de juny en el polígon La Murta de Puçol.

Informa: Nicolás D’Opazo Cartel: Ares Escorial | Fotos: Sabín

303-matinal-motera-anterior-3

17 Maig 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres