El 16 de juny, torneig solidari de futbol «Pep Claramunt» per l'associació de persones discapacitades

La huitena edició del torneig solidari de futbol 8 aleví que impulsa Pep Claramunt se celebra el dissabte 16 de juny, a les 9 hores, en el camp municipal de futbol nomenat en el seu honor. Participen 8 equips, entre els quals es troben els clubs de futbol de València, Vila-Real i Castelló, així com el local, i tot benefici recaptat es destina a l'Associació de Discapacitats de Puçol (ADIS).

ADIS, la Unió Esportiva Puçol i l'Ajuntament organitzen la trobada. «El principal objectiu de la competició, de caràcter solidari, és recaptar fons per a ADIS. Els equips que participen vénen desinteressadament», assenyala l'exfutbolista Pep Claramunt, que valora l’esforç dels jugadors per «acudir i col·laborar». Aquests equips són els clubs de Castelló, València, Manises, Villareal, Sagunt, Xirivella i Vall d'Uxó, que competixen en el torneig junt amb la U.D. Puçol.

Pep agraïx la col·laboració dels patrocinadors, entre els quals es troba Iberiana, «entitat que ens dóna suport des del principi i que ens ajuda en el torneig», així com la participació de l'Ajuntament i de la U.D. Puçol. «Gràcies a tota la gent i espònsors que intervenen, podem fer aquest tipus de tornejos». Per això, té paraules d'agraïment per a «les persones que treballen amb l'objectiu que este esdeveniment es continue celebrant i puguem recaptar diners per a ADIS».

L'esdeveniment té lloc el dissabte 16 de juny a les 9 del matí i finalitza al voltant de les 3 de la vesprada. No et perdes este torneig per la solidaritat!

Informa: Nicolás D’Opazo Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sabín

373-final-torneo-2017-4

21 Maig 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres