Desviament dels trànsit per les obres de drenatge en l'avinguda Molí de Vent

La millora del drenatge en l'avinguda Molí de Vent pretén evitar les inundacions que es produïxen habitualment en este punt de Puçol en moments de pluja abundant que es repetixen habitualment. Durant les obres, que comencen el dimarts 26, s'exclourà al trànsit el tram comprés entre l'avinguda Hostalets i els carrers el Cid i Rafelbunyol; únicament es permetrà l'accés rodat als usuaris de garatge. A partir del 23 de juny, es traslladarà la parada de l'autobús municipal situada en el tram en obres.

L'actuació té com a objectiu solucionar, en esta primera fase, els problemes actuals d'inundabilitat que s'ocasionen en el tram final, a l'est de l'avinguda Molí de Vent —entre el carrer Rafelbunyol i l'avinguda Hostalets (carretera)—, quan es produïxen episodis de pluja de certa intensitat.

El condicionament consistix en l'execució, aproximadament, de 65 metres de col·lector d'aigües pluvials, de secció regular i formigó armat. L'aparell abocarà directament la pluja captada al llit del barranc del Vallet i evitarà la inundació de la zona.

A partir del 23 de juny, la parada de l'autobús municipal existent en el tram en obres serà traslladada a la vorera sud de l'avinguda Molí de Vent, en la intersecció amb el carrer Joan Fuster. La parada enfront de Druni es traslladarà, en aquesta vorera, a la cantonada de l'avinguda Mancomunitat —enfront del banc Sabadell—.

S'ha establit un termini màxim de 3 mesos per a executar el recondicionamient. L'import de les obres ascendix a 161.500 euros i l'empresa adjudicatària és Víctor Tormo S.L.

Informa: Nicolás D’Opazo | Fotos: Sabín

 

25 Juny 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres