Gran èxit del torneig VLC Summer Cup, patrocinat per Azulred

L'empresari Juan Navajas Contreras continua apostant fort pel desenvolupament de la Comunitat Valenciana. El seu producte de Bingo Electronico Azulred ha patrocinat el campionat de futbol 7 amateur VLC SUMMER CUP, celebrat els dies 6, 7 i 8 de juliol en el Club de Futbol El Planter.

El VLC SUMMER CUP és el torneig de futbol 7 amateur del que tothom ha parlat aquest estiu. El patrocini d'Azulred, una de les marques de referència de l'empresa Degestec Games, ha congregat a 48 equips dividits en tres categories, els quals han competit per obtindre 4 000 euros en premis.

Més de 520 jugadors i jugadores van acudir a les instal·lacions del Club de Futbol El Planter, en la localitat valenciana de Puçol, per a disputar aquest apassionant torneig. Amb una afluència aproximada de 3 200 persones, l'animació i l'espectacle van estar servits durant els tres dies de torneig.

El dissabte va ser el dia més concorregut, degut especialment al fet que van competir tots els equips. Les dues categories amb opció a premi: Or i Plata, van oferir duels espectaculars i plens d'emoció. Així, la final de la categoria Or va enfrontar a Futbol Emotion contra La Naranja Mecánica, amb victòria dels primers per dos gols a zero. Els campions van conquistar, d'aquesta manera, els 2 000 euros de premi, mentre que els subcampions van aconseguir altres 1 000.

La final de la categoria Plata la van disputar Vicente Pantach i Maniseros, amb victòria per la mínima (1-0) dels primers, els qui van obtindre el premi de 700 euros, quedant 300 euros per als seus rivals. També es va celebrar el torneig, aquest ja sense premi econòmic, en la categoria Bronze.

Tots els xecs van ser entregats per l'equip d'Azulred i pel personal de l'empresa organitzadora, MedSport.

En paral·lel a la celebració dels partits, es van desenvolupar actuacions en directe, gimcana, projeccions de partits del Mundial Rússia 2018 en un ambient dinàmic i divertit. Tot això va ser possible gràcies a la col·laboració de l'empresa Degestec Games.

Informa i fotos: El Planter

557-VLC-SUMMER-CUP-3

23 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres