Obres de remodelació de la plaça Luis Vives

El dijous 28 de juny van començar les obres de la plaça Luis Vives. Unes obres causades per la deterioració pròpia del pas del temps, juntament amb l'aixecament del paviment degut a la crescuda de les arrels dels arbres i que el seu objectiu és la millora de la urbanització de la plaça. La remodelació està prevista que acabe en un termini de dos mesos.

 

Amb la finalitat d'adequar la plaça als usos actuals i a la manera d'utilitzar l'espai urbà en l'actualitat, s'instal·larà un nou mobiliari urbà que complisca amb les condicions d'accessibilitat, situant-ho tenint en compte l'assolellament de la plaça en les diferents estacions de l'any. Els arbres es mantindran per l'ombra que proporcionen encara que també es comptarà amb un nou arbrat i plantes aromàtiques. Així mateix, també es mantindran les papereres i la il·luminació, i s'instal·larà una xarxa de reg que de subministrament als escocells.

En les obres, que el seu termini està previst en dos mesos, «es canviarà el paviment per un formigó imprés a dos colors, s'ampliaran els escocells en alguns punts, es millorarà el reg dels arbres i la recollida d'aigua pluvial. Se substituiran els bancs, de manera que es crearà una zona central amb un gran espai, a més es farà una connexió accessible amb un pas de vianants amb la plaça conjunta» com ha informat la regidora Ana Gómez.

El pressupost de l'obra és de 51 250 euros i s'ha adjudicat l'obra a l'empresa Imbestem Gestió Integral, S.L.

Informa: María Portalés | Fotos: Sabín| Vídeo: Sergio Maestro

fotos face

535-remodelación-luis-vives-3

31 Juliol 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres