Puçol incrementa el reciclat de vidre a l'estiu gràcies al pla integral d'Ecovidrio

El pla integral d'Ecovidrio està dirigit a incrementar el reciclatge d'envasos de vidre en els establiments hostalers de les zones costaneres. Concretament, la campanya ‘toma nota, recicla vidrio’ té com a objectiu augmentar la recollida selectiva d'aquests envasos, a través del contenidor, respecte a l'estiu passat.

El sector hostaler genera quasi el 50 % dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús, a més a això se suma que l'impacte del turisme, l'augment poblacional i l'increment del consum en el sector hostaler provoquen que a l'estiu es recicle aproximadament el 30 % dels residus d'envasos de vidre de tot l'any.

La campanya aconseguirà 25 establiments hostalers de Puçol i algunes de les mesures per a mobilitzar als professionals seran les 75 visites d'informació i sensibilització durant tot el període estival, la instal·lació de nous contenidors, el lliurament de més de 15 poals per a facilitar el transport dels residus d'envasos de vidre i la decoració de contenidors amb motius estiuencs.

Aquests establiments portaran el reciclatge com una competició, i podran observar els seus llocs a la competició en la web www.tomanotareciclavidrio.es. Aquells locals que estiguen més compromesos i tinguen la puntuació més alta, rebran com a premi una classe magistral amb Quique Dacosta, xef reconegut amb tres Estrella Michelín. A més, s'ha realitzat un sorteig el mes de juliol d'un Pack experiència per a dues persones en règim d'allotjament i desdejuni, del qual ha eixit guanyador el Càmping València.

Informa: María Portalés | Fotos: Sergio Maestro

577-ecovidrio-2

09 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres