Opinió de Ciudadanos del mes d'agost: «Per què no va haver-hi ple al juliol?»

Aquest és l'article de CIUDADANOS d'agost, titulat «Per què no va haver-hi ple al juliol?». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El mes de juliol no va haver-hi ple a l'Ajuntament de Puçol. Cosa que no recorden ni els més vells del lloc. S'ha cancel·lat alguna vegada un ple, però en aquesta ocasió ni convocar-ho...

Durant la legislatura, a C's se'ns ha criticat per portar mocions a ple, se'ns ha intentat prohibir presentar mocions, ens han atacat feroçment des de l'equip de Govern quan presentàvem alguna cosa que no els agradava..., aquest tracte rebut i la nul·la comunicació des de l'equip de govern amb nosaltres ha provocat que hagem baixat el ritme en la presentació de propostes.

Segons sembla, per a l'equip de Govern no hi ha assumptes que tractar en una localitat de quasi 20.000 habitants. És una cosa que ens sorprèn ja que hi ha temes importants que aguaiten al nostre consistori: el deute acumulat dels habitatges públics de Gespul, un tema que suposa un deute de 341.000 euros i que mai han volgut afrontar els diferents governs (es tradueix que hi ha famílies que porten vivint anys sense pagar les quotes i sense que ningú li ho haja requerit); tenim un expedient no incoat a l'empresa Dulce Hola (està en liquidació) per uns abocaments al clavegueram que han suposat més de 223.000 euros (als quals cal sumar 16.000 de multes coercitives que també s'han deixat prescriure) i que haurem d'assumir tots; el cas de els/les treballadors/es de VIP que després de vacances sabrem finalment com queda (a un 95 per cent segons tots els experts costaran un acomiadament que rondarà els 460.000 euros; cal aclarir que aquestes gestions són compartides entre PP i PSOE); el depòsit de l'aigua, la casa social i sobretot donar-li la veu al poble que és el que paga i el que hauria de manar...

Però per al nostre equip de Govern no hi ha temes a tractar que hagen de ser portats a ple… encara que, per cert, el ROM obliga al fet que se celebre un ple per mes.

No serà que s'ha volgut evitar que veïns/as acudiren al ple a queixar-se de les obres, com ja va ocórrer en el ple del mes de juny?

S'estan afrontant diverses obres de forma simultània a Puçol amb les consegüents molèsties que comporten, alguna d'elles de summa importància. Però ens sorprèn especialment que s'estiguen asfaltant carrers cèntrics que no necessiten un reasfaltat i, mentrestant, en diferents zones de la nostra localitat hi ha carrers i zones que sí que requereixen un asfaltat nou.

Per què serà? Al maig que ve hi haurà eleccions municipals i cal fer alguna cosa a la vista de tots/es encara que no siga necessari? Segur que és circumstancial, veritat Sra. alcaldessa? Mentrestant, en els nostres polígons, generadors de riquesa per a Puçol, tenen vies deteriorades per les quals han de transitar, però aquestes vies no estan en el centre.

Des de l'agrupació de C's de Puçol us desitgem a tots/es unes felices vacances.

Estarem de nou al peu del canó a partir de setembre. Sobretot, per favor, prudència als quals isqueu de vacances amb cotxe. L'important no és arribar ràpid, sinó tornar a casa sense incidències.

Feliç estiu!

Una opinió de Ciudadanos

24 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres