Article del PSOE del mes d'agost: «I per fi, les nostres festes»

Aquest és l'article del PSOE d'agost, titulat «I per fi, les nostres festes». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

En setembre, ja se sap, es reprèn l'activitat escolar, s'acaben els períodes vacacionals de molts i moltes de nosaltres, i tornen a temperar-se les temperatures, almenys en el que al clima es refereix.

Bé és cert que en el polític potser estem en una època on les temperatures van a l'alça i per a molts tot o quasi tot val, però nosaltres, els socialistes, seguim el camí que ens marcarem fa ara tres anys i uns poc mesos.

Si recorden bé, tenim un ambiciós programa de millores en infraestructures que, bé és cert, han fet de l'estiu a Puçol un estiu atípic i que molts ho han utilitzat per a fer una política destructiva i d'atac continu cap a la gestió, tant de l'equip de Govern com més concretament del grup socialista.

Però és cert també que aqueixes crítiques van en contra de les millores de Puçol com a poble, de les seues infraestructures i col·legis, de la seua vida diària, però sobretot d'unes millores que, com han de ser, han de veure's de cara al futur, on molts punts negres del nostre poble veuran resolts els seus problemes i haurà millorat la seua situació.

Cadascú mesurarà les seues crítiques i el per què les fa. Després enarborar certes banderes serà més complicat, però bo, cadascun quedarà retratat per les seues paraules i, si cap, més pels seus actes.

Però ben cert és també que estem davant les portes dels dies més importants per a tots nosaltres, les festes del nostre poble i des del grup municipal socialista volem en primer lloc traslladar l'enhorabona a tots els grups que d'una forma o una altra han ajudat la regidoria de Festes a elaborar un programa de festes tan variat i per a tots els públics.

Festers, comissió del bou, associacions de diferents índoles que promouen una vegada més l'esport, la cultura, la gastronomia, la devoció i el bon fer dels nostres dies de festa. A tots i totes, gràcies.

Ens queden per davant dies de molt d'enrenou, actes, concerts, sopars, esport, música, tradició, devoció... però el més important, dies de retrobament amb les nostres tradicions i amb els nostres familiars i amics, i des del grup socialista volem traslladar-vos nostres més bons desitjos per a aquests dies que estan a punt de començar i, sobretot, que gaudim de les nostres festes al màxim.

A tots i totes, bones festes.

Una opinió del PSOE

27 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres