El 29 d'agost s'obri al trànsit l'avinguda Hostalets, després de finalitzar el tram del col·lector que desemboca en el barranc

Dimecres, 29 d'agost, els semàfors ja estan en marxa i els operaris estan retirant les tanques i la maquinària de l'antiga carretera de Barcelona, per a obrir-la al trànsit al llarg del matí. Finalitza així una de les etapes més complexes de la construcció del col·lector d'aigües pluvials per a evitar inundacions en l'inici de l'avinguda Molí de Vent, on continuen les obres per a tindre-les finalitzades al més prompte possible.

En la primera setmana de juliol van començar les obres del col·lector d'aigües pluvials de 65 metres, de secció regular i formigó armat, per a abocar l'aigua de pluja al llit del barranc del Vallet, amb el que s'evitaran les inundacions en el tram inicial de l'avinguda Molí de Vent.

Les obres abasten des del barranc, passant per l'inici de l'avinguda Molí fins a l'encreuament amb el carrer Rafelbunyol i la part més complexa ha sigut respectar les diferents canalitzacions d'aigua, gas, electricitat i telefonia que creuen sota el sòl en aquest cèntric enclavament.

A aquesta situació s'ha sumat, des del 23 de juliol, la necessitat de tallar al trànsit de vehicles l'antiga carretera de Barcelona (actual avinguda Hostalets), per a construir el tram del col·lector que desemboca en el barranc.

«Finalment, hui 29 d'agost finalitza aquest període d'obres en la carretera i s'obri al trànsit rodat», apunta l'alcaldessa Lola Sánchez. «Encara que les obres tenen un termini màxim d'execució de tres mesos, continuem treballant juntament amb l'empresa adjudicatària per a intentar escurçar aquest termini el màxim possible, ja que al setembre comencen els col·legis, entre altres activitats, i en l'avinguda Molí de Vent tenim un centre que genera molt trànsit de vehicles, La Milotxa».

Informa i fotos: Sabín  

fotos face

606-obras-avenidas-4                                                       

29 Agost 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres