“Trotaversos”: Puçol escriu, recita i promou la cultura literària amb activitats gratuïtes

L'associació protectora d'animals L'Alberg de Sam i l'Associació Literària Puçol *Escriu van organitzar el dia 2 de setembre, des de les 9 fins a les 14 hores, un mercat ambulant solidari a fi de recaptar fons per a les seues respectives activitats benèfiques i culturals.

Durant el matí es van realitzar dues actuacions en directe: La primera d'elles va ser el concert de Violeta i Mosses, fidels col·laboradors de l'Alberg de Sam. El concert va començar al voltant de les 11 i es va estendre fins a les 12 hores quan va començar el recital poètic.

El nostre objectiu és fomentar la poesia i la literatura a Puçol”, afirma Antonio López, president de l'associació literària i escriptor de Records de la Tempesta.

Volem convertir aquest recital en alguna cosa tradicional, seria per a nosaltres un honor poder celebrar alguna cosa així tots els anys”, explica Marc Caballer Galcerá, vicepresident de Puçol Escriu, organitzador del recital poètic i escriptor de La guerra del Yin i el Yang. “Volem que la primera Jam Poètica Trotaversos de Puçol servisca de precedent”.

El recital es va estendre durant quasi una hora. Van vindre alguns poetes de la comarca que van recitar en castellà, valencià i fins i tot francés.

Encara que ha sigut una demà divertida, no hem d'oblidar el component solidari. L'associació protectora d'animals realitza un enorme esforce dia a dia perquè molts d'aquests animals tinguen una segona oportunitat. I quan parle d'esforç no estic parlant solament de treball i hores sinó també d'un gran esforç econòmic”, continua Marc. “En el que a l'associació literària respecta, bo, posem el nostre granet d'arena per a promoure la cultura. Ens reunim des de fa més d'un any el segon divendres de cada mes a la Casa de Cultura de Puçol i tothom és ben rebut, el Club d'Escriptura Puçol Escriu és totalment gratuït i cada vegada som més i ho passem millor mentre aprenem sobre tècniques d'escriptura i història de la literatura”.

Informa i fotos: Marc Caballer

626-trotaversos-4

07 Setembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres