Encara no coneixes els cursos i tallers per a la tercera edat que organitza l'Ajuntament de Puçol?

Passades les festes, l'Àrea de Benestar Social obri el període de matrícula per als cursos i tallers dirigits als majors de Puçol: informàtica, podologia, fisioteràpia, memòria, ball, gimnàstica, alzheimer i, naturalment, maneig del mòbil. Si estàs interessat, anota: els dies 13 i 14 de setembre, de 10 a 13 hores, inscripcions en el Espai Social dels Majors (CEAM), situat en la plaça del País Valencià. Places limitades.

Encara que molts pensen que la tercera edat és una etapa sedentària, dedicada com a molt a cuidar dels néts, a Puçol no succeeix el mateix: una àmplia proposta de tallers i cursos permet a les “avietes” gaudir no solament de l'oci (on el ball es porta el palmell), sinó també d'activitats que afavoreixen la salut (tallers de memòria o combaten l'alzheimer) i, per a no haver de demanar consell contínuament als néts, també cursos per a estar a l'última amb les noves tecnologies (com a informàtica o mòbils).

Una àmplia oferta oberta a tots aquells que s'inscriguen els dies 13 i 14 de setembre al matí, en l’Espai Social dels Majors.

Després no digues que no sabies que aquests cursos existien.

Informa: Sabín | Cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

614-talleres-tercera-edad-4

10 Setembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres