Mart, Saturn i la Lluna posen punt final a les nits d'estiu a La Costera

El diumenge de matinada, a les 3.54 hores, va començar la tardor en l'hemisferi nord del planeta i la primavera en l'hemisferi sud. Puçol va acomiadar l'estiu amb una observació astronòmica realitzada des del paratge natural municipal La Costera, organitzada per la regidoria de Medi Ambient, Acció Ecologista Agró i Astronomia Per a Tots, i dirigida per l'astrònom Amadeo Aznar.

L'activitat va començar el dissabte 22 de setembre a les huit de la vesprada, amb una xarrada dirigida a tots els públics, sobre la Lluna. A continuació, es va realitzar una observació del nostre satèl·lit i també de Mart i Saturn.

«Aquests dos planetes han estat visibles durant les nits d'estiu i ens acompanyaran fins ben entrada la tardor», segons compte Amadeo Aznar, astrònom de Puçol.

Els participants van passar una agradable vesprada descobrint algunes de les meravelles del nostre univers més proper. Va ser una bella clausura a la campanya Nits de natura a La Costera, que ha permés gaudir del paratge natural municipal de diferents formes al llarg de l'estiu.

Informa i fotos: Amadeo Aznar

665-observacion-astronomica-3

25 Setembre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres