Article d'Esquerra Unida del mes de setembre: “Ni amb tu ni sense tu ”

Este és l'article d'Esquerra Unida de setembre, titulat Ni amb tu ni sense tu. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

«Ni contigo ni sin ti, tienen mis males remedio. Contigo porque me matas, sin ti porque yo me muero»

Al llarg de la història ho hem vist moltes vegades i el present del nostre poble el certifica: les esquerres tenim l'enorme habilitat de barallar-nos entre nosaltres, ens obstinem a gastar les nostres energies i recursos en incomprensibles i moltes vegades absurdes nimietats, quan tenim enfront a la dreta fregant-se les mans i rient-se a riallades. No se'ns oblide que la dreta, al nostre poble PP i Ciutadans, sí que estan units i sí que tenen una estratègia en la qual estem entrant de cap.

En Esquerra Unida de Puçol comprovem amb pesar com augmenta la brega entre els nostres socis de govern, bàsicament per qüestions teòriques, com una major o menor visibilitat, o per qüestions òbvies, com que si es fa obra, hi ha molèsties. A casens estem barallant per millorar la vida dels nostres veïns? A cas no poden resoldre's internament? Estem disposats al fet que governen les dretes?

Doncs bé, discutim per qüestions teòriques i, en definitiva, per quotes de poder, tornem al sentit comú que encara queda temps per a acabar la legislatura més profitosa que ha tingut Puçol des de fa moltíssims anys, per les coses que s'han fet. Parlem, negociem, discutim, xarrem, pactem, tractem, acordem… sense perdre altura de mires i sense perdre de vista l'aritmètica electoral.

Oblidem els uns i els altres, fem-nos el favor d'eliminar el joc subterrani. I el primer és el primer: els ciutadans al costat i les dretes enfront.

«No seas compañero de los malos ni calumniador de los buenos».

Hesíode

 

Una opinió d'Esquerra Unida

Este és l'article d'Esquerra Unida de setembre, titulat Ni amb tu ni sense tu. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.«Ni contigo ni sin ti, tienen mis males remedio. Contigo porque me matas, sin ti porque yo me muero»Al llarg de la història ho hem vist moltes vegades i el present del nostre poble el certifica: les esquerres tenim l'enorme habilitat de barallar-nos entre nosaltres, ens obstinem a gastar les nostres energies i recursos en incomprensibles i moltes vegades absurdes nimietats, quan tenim enfront a la dreta fregant-se les mans i rient-se a riallades. No se'ns oblide que la dreta, al nostre poble PP i Ciutadans, sí que estan units i sí que tenen una estratègia en la qual estem entrant de cap.En Esquerra Unida de Puçol comprovem amb pesar com augmenta la brega entre els nostres socis de govern, bàsicament per qüestions teòriques, com una major o menor visibilitat, o per qüestions òbvies, com que si es fa obra, hi ha molèsties. A casens estem barallant per millorar la vida dels nostres veïns? A cas no poden resoldre's internament? Estem disposats al fet que governen les dretes?Doncs bé, discutim per qüestions teòriques i, en definitiva, per quotes de poder, tornem al sentit comú que encara queda temps per a acabar la legislatura més profitosa que ha tingut Puçol des de fa moltíssims anys, per les coses que s'han fet. Parlem, negociem, discutim, xarrem, pactem, tractem, acordem… sense perdre altura de mires i sense perdre de vista l'aritmètica electoral.Oblidem els uns i els altres, fem-nos el favor d'eliminar el joc subterrani. I el primer és el primer: els ciutadans al costat i les dretes enfront.«No seas compañero de los malos ni calumniador de los buenos».HesíodeUna opinió d'Esquerra Unida

31 Octubre 2018
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres