Somriures a domicili en el Servei de Suport Domiciliari

Al desembre i gener, l'Espai Social dels Majors ha acollit l'exposició de fotos Somriures a domicili, que recull imatges del dia a dia en el Servei de Suport Domiciliari. La idea va sorgir d'una de les treballadores, Graci Estíbaliz, qui ha anat realitzant fotos de les 14 auxiliars que realitzen el servei per a Iniciativa Social Integral, l'empresa que el gestiona des de 2012.

Entre estes 14 «apassionades del seu treball» atenen hui dia 100 usuaris, que reben atenció de forma diària, cada dos dies o fins i tot setmanalment.

El treball quotidià del Servei de Suport Domiciliari consisteix a« atendre les necessitats bàsiques de cada persona en el seu propi domicili, la qual cosa inclou neteja personal, vestir, prendre la medicació i l'alimentació. L'única cosa que no realitza este servei és la neteja de les cases», explica la regidora Mery Cortell.

Encara que la relació sol ser excel·lent entre l'usuari i l'auxiliar, si es detecta que no congenien entre ells, de forma immediata es canvia l'auxiliar perquè l'objectiu final sempre és que l'usuari se senta el més còmode i atés possible en el seu domicili.

Informa i fotos: Sabín

fotos face029-sonrisas-domicilio-2

 

31 Gener 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres