Protecció Civil de Puçol aposta fort per la formació interna i externa

En 2018 a través de les gestions de la prefectura i els tècnics de l'ajuntament, IVASPE, Tragsa i regidories responsables de Protecció Civil i Patrimoni, hem sigut seu de 4 cursos fonamentals, l'últim encara en marxa: curs bàsic de voluntaris, formació de comandaments, inicial d'extinció d'incendis forestals i seguretat en extinció d'incendis forestals.

Per això i per a transmetre els coneixements adquirits en aquests cursos i en el dia a dia, hem realitzat gestions per a ampliar el nostre material formatiu amb l'adquisició d'un ninot de pràctiques de RCP (rehabilitació cardiopulmonar) amb la col·laboració de la regidora d'Educació, Mery Cortell, qui des del primer moment dona suport a les nostres iniciatives formatives com ja es van realitzar en cursos passats.

A més, l'agrupació ha decidit crear una delegació de formació interna amb la qual potenciar el reciclatge, ja que durant els últims dos anys hem realitzat aquesta maniobra en tres ocasions, dues d'elles amb resultat favorable, gràcies a conéixer els procediments i mantenint sempre buidada qualsevol dubte o indecisió.

Aquests fets que a penes han transcendit han sigut realitzats sempre per voluntaris fora de servei, alguna cosa que fa notori que els voluntaris no necessitem de l'uniforme per a donar el 200% en qualsevol situació, i que estarem disponibles per a ajudar quan se'ns requerisca.

Ser voluntari significa més que mai estar «preparat» al nostre poble. Perquè treballem sempre per donar la nostra millor versió.

Gràcies a tots els que ens seguiu habitualment i ens doneu suport dia a dia.

Informa: Protecció Civil Puçol | Fotos: Rubén Hernandis I Sabín

fotos face078-curso-incendios-costera-1

04 Febrer 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres