Article de Ciudadanos del mes de febrer : “Un relator va «paquí i pallá»”

Este és l'article de Ciudadanos de febrer , titulat Un relator va «paquí i pallá». Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Bon dia ciutadans, crec que ha arribat este moment crucial en la nostra democràcia, en el qual ens juguem fins a la nostra unitat territorial, convé meditar bé el que cadascun de nosaltres va a fer en les pròximes dates. Poguera semblar fútil però no ho és, ens juguem moltíssim i val la pena reflexionar ben nostres decisions.

Tenim dos partits, els dos únics que han governat este país, i els dos culpables d'haver-nos portat a la vora del precipici: tots dos han acabat fins a dalt de corrupció, han venut el nostre país als independentistes i ens han portat a la ruïna econòmica més absoluta.

Tenim al PSOE amb els casos de corrupció Filesa, Malesa, Time Sport, els eres, Gal… i al Partit Popular amb els seus casos Gürtel, Púnica, Lezo i ara el cas Kitchen, en el qual suposadament, al més pur estil del Gal socialista, s'utilitzen els fons reservats, diners dels espanyols, per a contractar sicaris i segrestadors.

Els dos han polititzat la justícia, han col·locat a jutges a dit (que pel que sembla responen en moments de dificultat); també les caixes d'estalvi, portant-les a la fallida absoluta; tots dos han posat en perill el futur de les nostres pensions, que molts ja sabem que no cobrarem perquè el sistema no és viable a llarg termini, tal com van les coses.

Els dos han venut Espanya als independentistes, tots els seus governs van pactar amb catalans-bascos i van anar venent a poc a poc el nostre país, i la nostra regió, la Comunitat Valenciana, ha sigut una de les grans damnificades d'aquests pactes. 

Hui ja ningú discuteix que la comunitat autònoma pitjor finançada d'Espanya és precisament la nostra, la Comunitat Valenciana. Tot això ens ha portat al desastre de hui.

PPsoe no haurien de rebre el suport dels votants en un país madur i seriós.

Fa res, dues pinzellades més: PSOE volia pactar indults per a presos independentistes (la negociació es produïa en la presó), també mediadors internacionals blanquejats amb el nom de «relators»... Ja no estem en temps del cinema mut per a tindre relators, senyors de PSOE.

També apareixia en premsa el nom de l'empresa tapadora de PP a Madrid per a suposadament falsificar factures, com feia Filesa per al PSOE. El nom de l'empresa era «Paquí pallá», el nom degué posar-li'l algú que va estudiar en universitats d'eixes que regalaven els títols universitaris a membres d'estos dos partits...

PP-Psoe i Psoe-PP són el mateix. Pensen bé el que van a fer, potser no hi ha retorn. Cal acabar d'una vegada amb este bipartidisme.

Una opinió de Ciudadanos

01 Març 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres