El 14 de març, torna la Falleta Medieval del Centre de Dia Martínez Coll

El dijous 14, a les 17 hores, torna la festa medieval realitzada pels alumnes, professors, pares i veïns del Centre de Dia Martínez Coll. Gràcies a la col·laboració de multitud d'associacions i veïns, una vesprada plena de balls, solta de coloms, jocs, tallers, disfresses, actuacions en directe, un futbolí gegant i berenar per a tots els assistents a base de xocolate i «panquemaos». I tot gratis, naturalment.

La falla de l'Espai Social Martínez Coll va nàixer com una proposta per a donar a conéixer el treball que es realitza en el Centre de Dia i com a manera d'integrar-se en el barri on se situa. Amb el pas dels anys, això de menys era la presència d'un monument, que prompte va quedar com una cosa testimonial, al mateix temps que van cobrar protagonisme els col·laboradors: associacions, veïns, pares dels alumnes i, per descomptat, els mateixos usuaris del centre educatiu es van sumar a la proposta amb tot tipus de col·laboracions.

Així va nàixer el concepte de Falleta Medieval Coll, que cada any, uns dies abans de les falles oficials, oferix una vesprada de trobada entre el veïnat, una festa on cadascun aporta el que sap fer per a gaudir tots junts.

Continuant esta tradició, el dijous 14 de març, a les 17 hores, a la porta del Centre de Dia Martínez Coll actuaran l'Escola Municipal de Hip-Hop amb els seus acrobàtics balls, també exhibirà les seues habilitats l'Associació StreetWorkout Puçol, soltarà els seus coloms l'Associació de Colombaires, cantaran en directe o en playback un bon nombre de joves artistes, els més xicotets podran participar en tallers, manualitats, disfresses… i, com a novetat, enguany hi haurà un futbolí gegant per a fer esport.

I amb tant exercici és normal que a més d'un se li òbriga l'apetit, per això, com és habitual, hi haurà berenar per a aquells que s'acosten durant la vesprada. En època fallera el lògic que berenar a base de xocolate i «panquemaos».

I tot això gratis per a tots els assistents. T'animes?

Informa: Sabín |Cartell: Gabriel Castelló | Fotos: Sergio Maestro

153-falleta-coll-2018-2

13 Març 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres