Cocodrils amics en els passos de zebra enfront dels col·legis de Puçol

Els camins escolars finalitzen el seu segon curs amb xarrades, activitats formatives, passos de zebra pintats i educació viària per als escolars dels col·legis Jaume I, Lluís Vives i Bisbe Hervàs. L'última activitat ha sigut pintar els passos de zebra enfront dels centres educatius amb vistosos cocodrils que recorden a l'alumnat el lloc cap al qual han de mirar per si venen vehicles.

«Des que comencarem amb camins escolars hem anat pintant els passos zebra per a cridar l'atenció del vianant, perquè és el més feble davant un accident i el xassís és el nostre cos, que sempre eixirà perdent en cas d'accident», recorda Juanjo Manzaneque, regidor de Mobilitat Sostenible. «Pintar els cocodrils al costat dels col·legis és una forma simpàtica d'ensenyar educació viària: els indica cap a on han de mirar abans de creuar».

Una forma econòmica de col·laborar amb l'educació viària dels escolars, de forma simpàtica i agradable, per a aconseguir entre tots un poble més amable, iniciativa a la qual també s'han sumat recentment els comerços de l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol) mitjançant uns cartells que conviden als xicotets a entrar en qualsevol «local amic» amb este distintiu quan se senten perduts, desorientats o necessiten qualsevol tipus d'informació.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

191-pasos-cebra-cocodrilo-3

 

 

30 abril 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres