Onze cursos formatius gratuïts a la primavera

Abans de tancar les activitats en arribar l'estiu, el Programa Formatiu de Benestar Social haurà organitzat en 2019 onze cursos de diferent duració entre les veïnes i veïns que s'han apuntat gratuïtament en l'antiga estació de Renfe. Les propostes inclouen tant formació bàsica, de curta duració, com a tallers i, finalment, cursos orientats a la inserció laboral, en col·laboració amb empreses de l'entorn.

El Programa Formatiu de l'Àrea de Benestar Social dividix l'oferta en dos grans grups en funció de la duració: els tallers breus, per a iniciar-se en diferents temes, gaudir i ajudar la integració social; i els cursos amplis, amb pràctiques en empreses reals, per a facilitar la integració laboral.

Manipulador d'aliments, prevenció de riscos laborals, coresponsabilitat familiar, bioteràpia, competències digitals, dependent en zones comercials, màrqueting en línia per al xicotet comerç, cuidador no professional, primers auxilis, rebosteria i atenció policial a les víctimes de violència han sigut les onze propostes que van començar al febrer i continuen en marxa fins a juny.

Totes les propostes tenen en comú que estan oberts a homes i dones, joves i no tan joves, són gratuïtes i, en la majoria dels casos, les places són limitades… pel que cal acostar-se a l'antiga estació de Renfe per a ampliar informació i inscriure's.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

211-taller-bailoterapia-2

 

 

 

03 Maig 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres