Què fem amb el fem? Col·loqui el 9 de maig

Amb motiu de la campanya d’activitats “Primavera a la Costera: Què fem amb el fem?”, el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord organitza a Puçol un col·loqui sobre gestió de residus. La cita serà el pròxim dijous, 9 de maig, a les 19:00 hores a l’Espai Social La Barraca.

Esta xerrada comptarà amb la participació de Miquel Aguilar, membre de la Comissió de Residus d’AE-Agró; Sara Aunés, tècnica en implementació de la gestió de la fracció orgànica; i Mikel Vela, tècnic en gestió de residus a l’Ajuntament d’Aiora i en el Consorci de Residus València 5, que agrupa a les comarques de La Safor, La Vall d’Albaida, La Costera, La Canal de Navarrés i La Vall d’Aiora-Cofrents, València.

Amb ells debatrem i analitzarem què podem fer amb el nostre fem per a millorar la gestió dels residus, especialment pel que respecta a la matèria orgànica. Com no, també parlarem del nou PIR, el Pla Integral de Residus de la Generalitat Valenciana, i de la Llei d’Economia Circular, actualment en tràmit parlamentari.

T’esperem!

Informa: Miguel Crespo Cartel: Sento Pascual

251-actividad-accio-ecologista-agro-1

 

07 Maig 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres