Article d'Esquerra Unida del mes de maig: “Cometem errors perquè ho intentem”

Este és l'article d'Esquerra Unida de maig, titulat Cometem errors perquè ho intentem. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Està a punt d'acabar la legislatura,; des d'EsquerraUnida de Puçol volem agrair-vos als quals ens heu permés representar-vos estos quatre anys, ho hem fet el millor que hem sabut (i en moltes ocasions el millor que hem pogut).

A diferència d'altres cites electorals d'enguany i malgrat la bona relació que mantenim amb altres forces progressistes, en les eleccions municipals hem decidit presentar-nos EN SOLITARI, volem defensar els vostres interessos de la millor manera que sabem.

Potser a algun de vosaltres us haja molestat el pacte de govern, hem intentat deixar-nos de pureses ideològiques i trencar una dinàmica de governs de dretes que havia fet de Puçol un poble completament estancat. No tots els partits hem estat en esta línia.

Del que es tractava era de millorar les infraestructures, de tindre una platja en condicions, de fer el pont que pose en servei la ronda, de fer accessible la passarel·la sobre el barranc del Vallet, de potenciar la línia d'autobús que ens permet la comunicació amb la platja i amb les urbanitzacions, en la qual hem aconseguit augmentar el nombre d'usuaris.

Destacar les gestions realitzades per la nostra regidoria en matèria de transport col·lectiu, adherint-se a la nova Entitat Metropolitana del Transport de l'àrea de València, la qual cosa ha permés que per primera vegada ens integraren dins d'eixa àrea, en la qual mai havíem estat. També aconseguim finançament per part dels pressupostos de l'Estat, amb 15.000 euros en 2018 i 30.000 euros en 2019.

Per fi hem aconseguit suport i es veurà materialitzat en els pròxims mesos amb les noves línies de connexió amb autobús entre València i el Port de Sagunt. Amb parades a Puçol, el Centre d'Especialitats i l'Hospital del Port de Sagunt. També millorem la connexió amb els pobles de l'Horta fins a València: per exemple, pararà a Meliana, on està el Servef. Era un dret dels veïns i les veïnes de Puçol.

No per això deixarem de demanar el Metro des de Rafelbunyol!

Des de les competències que hem tingut, hem intentat deixar la mobilitat, el medi ambient, la memòria històrica, el turisme i les platges millor del que ens els trobem.

S'acosta una nova cita electoral, si els que ens vau votar creieu que mereixem una altra vegada la vostra confiança estarem encantats de continuar treballant per a vosaltres.

Si algun de vosaltres no ens vau votar o ho feu per primera vegada i creieu que podem representar-vos, també estarem encantats, i a tots aquells que us hem decebut ho sentim molt. Podeu estar segurs que no ha sigut conscientment, en qualsevol cas, si no ens votareu us demanaríem que no us quedeu a casa i voteu per altres opcions d'esquerra, que en les Eleccions del 26 de maig ja sabem com està el pati.

«Senyors, no estiguen tan contents amb la derrota del feixisme. Perquè encara que el món s'haja posat dempeus i haja detingut al bastard, la puta que el va parir està de nou en zel».

Bertolt Brecht (frase adaptada)

Una opinió d'EsquerraUnida

14 Maig 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres