El primer triatló de la temporada reunirà 500 escolars el 25 de maig a la platja de Puçol

Més de 500 triatletes de la província de València es donaran cita el dissabte 25 de maig a la platja de Puçol per a disputar, a partir de les 9 del matí, el XIII Triatló de Puçol. La prova forma part del circuit escolar, està organitzada pel Club Tripuçol i constarà de tres proves: natació al Mediterrani —al costat de l'espigó de la plaça Rosa dels Vents—, bicicleta als carrers de la platja i, per a finalitzar, carrera en el passeig marítim.

Tretze anys porta Tripuçol organitzant la prova de triatló més important que se celebra a Puçol, una fase provincial que inclou edats de 6 a 17 anys, tots amb les mateixes proves, encara que cada categoria amb una distància diferent.

«Els més xicotets nadaran 50 metres, recorreran 1.200 metres amb bici i, finalment, correran 250 metres a peu», informa Carlos Boví, un dels organitzadors de les proves des del Tripuçol. «Els majors, que pertanyen a la categoria cadet, nadaran 500 metres, sumaran 10 quilòmetres amb bici i tancaran la seua intervenció amb dos quilòmetres a peu».

Per a Tripuçol és una oportunitat magnífica de mostrar la seua gran capacitat organitzativa i, al mateix temps, confirmar els bons resultats que venen obtenint els alumnes de l'escola de triatló al llarg de la temporada.

Els interessats a gaudir d'un matí amb més de 500 esportistes, només han d'acostar-se a la plaça Rosa dels Vents, on finalitzaran els actes entorn de les 13 hores, amb el lliurament de premis als guanyadors en les diferents categories.

Informa: Sabín | Cartell: Gabriel Castelló | Fotos: Pepa Deogracia

270-triatlon-2018-cadete-4

 

21 Maig 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres