Dos terminis per a la inscripció per a l'Escola d'Estiu: per Internet i de forma presencial

El diumenge 9 de juny, a mitjanit, s'obri el termini d'inscripció per a l'Escola d'Estiu d'enguany. Hi ha 350 places disponibles per rigorós ordre d'inscripció en dos terminis: el primer, a través d'Internet, del 10 al 12 de juny. Posteriorment, s'obrirà un segon torn, de forma presencial, en l'Espai Social Martínez Coll, el 17 i 18 de juny. En esta edició, les classes s'impartiran en els col·legis Jaume I i Lluís Vives.

Com és habitual, l'Escola d'Estiu se celebra al llarg del mes de juliol per a ajudar a conciliar la vida laboral i familiar d'aquells pares que treballen durant el mes en què els alumnes ja no tenen classes i necessiten un lloc on poder deixar-los ben atesos.

De l'1 al 31 de juliol, de 9.00 a 13.30 hores, els alumnes d'infantil i primària de la població poden gaudir de totes les activitats programades per a passar un mes inoblidable.

El preu per l'escola és de 40 euros i s'han convocat en esta ocasió 350 places: les primeres 300 per a la inscripció telemàtica (dies 10, 11 i 12 de juny a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Puçol: l'enllaç està al final d'esta notícia), les altres 50 places per al segon termini d'inscripció, de forma presencial, els dies 17 i 18 en l'Espai Social Martínez Coll.

Existix a més la possibilitat de deixar durant 23 dies a l'alumnat en el menjador —que té un preu addicional de 132,25 euros—, o també a l'escola matinera —que té un preu de 46,27 euros—.

Enllaç per a inscriure's, ací:
http://bit.ly/2WqlF5Q

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

09 Juny 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres