L’Ajuntament de Puçol acosta a la platja serveis per a millorar la salut de tots

Les vacances servixen per a desconnectar i guanyar en salut per a afrontar millor l’any vinent. Per això, els serveis que proporciona el consistori tenen com a objectiu principal millorar-la. Des del foment del transport sostenible, l’atenció mèdica de proximitat, l’oci a l’aire lliure i l’esport sense oblidar el cultiu de la nostra ment.

Amb l’arribada de l’estiu i les vacacions, la població de la platja de Puçol augmenta considerablement. Tenint en compte este fet, l’Ajuntament reforça els seus serveis en la mar alhora que n’oferix de nous per a puçolencs i visitants.

Puçol es posiciona com a destinació turística de primer nivell al oferir un centre de salut dedicat a la platja obert tots els matins de dilluns a divendres. L’horari de les atencions mèdiques serà de 8:30 a 10:30 hores i d’11 a 13:30 hores. L’atenció d’urgències es de 8:30 a 14:30, que després s’atendran al nucli urbà. I l’infermeria atendrà de 12 a 13 hores.

Per a demanar cita amb el metge es farà tocant al 96 321 07 21 de 8 a 15 hores.

En el Tourist Info s’oferix de l’1 de juliol al 31 d’agost préstec de bicicletes 100% gratuït. L’únic requisit es una fiança de 50€ i un DNI, amb el compromís de tornar-la en perfecte estat.

Per a cultivar la ment la biblioteca municipal s’estén a la Oficina de Turisme on es podrà llegir, estudiar i agarrar llibres en préstec amb el carnet de la biblioteca o un DNI.

També per a millorar la forma física s’oferten classes de Ioga els dilluns, pilates els dimecres i ballteràpia els divendres de 9:30 a 10:30 en juliol i agost, en la coberta del Carrer Xúquer que fa cantó amb la Plaça Rosa dels Vents. Per la nit, podrem gaudir de ritmes llatins i ballteràpia tots els dies entre setmana, de 20 a 21 hores a la Plaça Rosa dels Vents.

També es reforça el transport massiu amb l’objectiu de reduir la contaminació amb una línia regular de bus del nucli urbà a la platja, i altra del nucli cap a les urbanitzacions. Feu clic ací per a consultar horaris.

servi-playa2

Informa: Pepe Ripoll | Fotos: Sergio Maestro

11 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres