Només sí és sí, la nova campanya de l'Ajuntament de Puçol contra les agressions sexistes

Puçol posa en marxa la campanya Només sí és sí amb un esdeveniment que va tindre lloc dimecres 24 de juliol a la platja de la localitat i que va comptar amb una classe de defensa personal gratuïta que va ser un èxit.

Dimecres passat 24 de juliol va donar començament la campanya Només sí és sí, promoguda per la Regidoria de Dona de l'Ajuntament de Puçol en contra de les agressions sexistes. Esta campanya té com a objectiu alliberar el nostre poble d'este tipus de violència i donar informació a qualsevol persona que la sol·licite.

L'esdeveniment va tindre lloc de 19 a 21 hores en la plaça Rosa dels*Vents de la platja de Puçol, amb el muntatge d'una carpa per a donar informació sobre com actuar davant una situació d'agressió sexual i el protocol d'actuació en cas d'haver-la patit. A més es va repartir marxandatge per a promocionar i donar força a la campanya.

A més, eixa vesprada es va impartir una classe de defensa personal totalment gratuïta amb aforament limitat de 20 persones, que va disposar de dos monitors preparats per a instruir a les alumnes. La classe es va realitzar en la coberta de la plaça Rosa dels Vents i va omplir totes les seues places.

Paz Carceller, regidor de la Dona i alcaldessa, va explicar que amb esta campanya "es pretén conscienciar als joves per a previndre situacions d'agressió sexual. A més vam tindre molt bon acolliment amb l'inici de la campanya amb la carpa i la classe de defensa personal va ser un èxit. Però això no acaba ací, seguirem amb el Punt Violeta durant les festes de setembre”.

Informa: Javier Gimeno |Fotos: Gabriel Castelló

372-punto-violeta-3

 

29 Juliol 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres