Trofeu de Festes d'Handbol: calfant motors per al 30 aniversari.

Per primera vegada, el 29 d'agost, el Club Handbol Puçol va organitzar el seu torneig durant les festes, després d'anys sense organitzar-ho, amb l'enfrontament del seu equip sènior contra el Club Handbol Burjassot, equip de categoria superior. Més enllà del resultat, l'important era veure als jugadors locals davant el seu públic per primera vegada aquesta temporada i preparar l'ambient per al seu gran dia: el 14 de setembre celebren el 30 aniversari del naixement del club.

El primer torneig de festes d'handbol acabe en derrota de l'equip local 21-26, un resultat gens preocupant, ja que es tracta d'un partit de pretemporada i aquests no tenen un altre objectiu que començar a donar rodatge a l'equip de cara a la nova temporada.

El partit es va caracteritzar per les imprecisions de tots dos equips, característiques d'aquest tipus de partits abans de començar la lliga, així i tot va ser un bon partit del conjunt local que va donar baralla al Burjassot, equip que milita en una categoria superior als nostres i va saber aprofitar les pèrdues del Puçol.

El conjunt local va acabar el partit amb alegria i molt bones sensacions, «quedar subcampions no està res malament», assenyalava Guillermo Maestro, jugador del Puçol.

Cal recordar també que el Club Handbol de Puçol compleix 30 anys i està preparant un dia molt especial en el qual participaran membres que han passat pel club i els actuals jugadors.

L'aniversari se celebrarà el 14 de setembre, a les 9.30 hores en el Palau del poliesportiu municipal de Puçol, el dia començarà amb partits amistosos de totes les categories inferiors, amb tots els jugadors que han passat pel club. Al migdia els assistents gaudiran d'una paella i a la vesprada es gaudirà de dos partits dels més majors i dels veterans del club.

 L'acte comptarà la venda d'una samarreta commemorativa en diversos colors que tindrà un preu de 5€.

 Si eres o has sigut membre del club no dubtes a apuntar-te i gaudir d'un dia que quedarà per al record.

 Informa: Javier Gimeno | Fotos: Club Handbol Puçol

 

426-logo-aniversario

30 Agost 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres