Trotafons se suma a la neteja de fons marins a Dénia

Els dies 5 i 6 d'octubre, el Club de Busseig Trotafons va estar a Dénia, col·laborant en la V Gran Neteja Internacional de Fons Marins, al costat d'altres clubs i associacions que van acudir a ajudar en la neteja, després de les inundacions de fa unes setmanes, que han deteriorat notablement el fons del Mediterrani en la zona sud de la costa valenciana.

Encara que en principi Trotafons tenia previst realitzar una jornada de neteja a Puçol i els seus voltants, la crida d'auxili de diferents associacions d'Alacant i Múrcia va animar al club local a sumar-se a una campanya internacional que en esta edició, a causa de la urgència per les pluges, tenia com a punts d'interés les platges del Mediterrani en el sud de la Comunitat Valenciana.

«Va haver-hi una xarrada informativa inicial, per a explicar-nos els punts de major interés», recorda Ximo Huerta, de Trotafons. «Després ens repartim en diferents zones i vam començar a treballar a les platges i en els fons marins, per a acabar classificant el fem i, com sempre, amb una picadeta per a agrair als col·laboradors el seu esforç».

Informa: Sabín | Fotos: Club de Busseig Trotafons

fotos face590-trotafons-denia-3

 

11 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres