Joves alumnes de Caxton College ajuden menors del Centre de Dia

Dijous passat, 3 d'octubre, es va realitzar el lliurament de diplomes als alumnes de Caxton College que han participat al llarg del curs passat en diferents sessions de suport als xiquets i xiquetes del Centre de Dia de Menors Martínez Coll, una experiència que als joves els ha servit per a «ser més responsables». El projecte funciona tan bé que Marta Gil i l'alcaldessa Paz Carceller van aprofitar la visita per a renovar el conveni per altres dos anys.

Són tretze alumnes de Caxton College, majors de 16 anys, que han participat al llarg del curs 2018-19 en diferents tallers monogràfics en anglés, dirigits als alumnes de 6 a 8 anys del Centre de Dia Martínez Coll.

Per als primers, una oportunitat de conéixer altres cultures, altres circumstàncies i, sobretot, d'aprendre conceptes com a solidaritat o cooperació. Com deia Laura en el lliurament de diplomes: «El millor de l'experiència ha sigut conéixer als xiquets, ells ens han ensenyat molt».

Alguna cosa en el que també coincidix el seu company Jacobo, per al qual l'experiència «ens ha ensenyat a ser més responsables i, sobretot, ens ha emocionat: no estem acostumats al fet que un xiquet et diga “com et vull”; això no ho podem oblidar».

És el «pagament» que reben dels menors als quals han ajudat en totes les assignatures al llarg del curs, però especialment en anglés, per alguna cosa és l'especialitat d'aquests alumnes.

Després del lliurament de diplomes, la vicedirectora Marta Gil i l'alcaldessa Paz Carceller, en presència del regidor José M. Esteve, van procedir a signar la renovació el conveni durant dos anys més, vistos els beneficis tant per als adolescents de Caxton com per als xiquets i xiquetes del centre de dia.

Informa i fotos: Sabín

fotos face

588-entrega-diplomas-1

 

 

14 Octubre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres