Article de VOX del mes de desembre : “Embolic en el saló”

Este és l'article de VOX de desembre , titulat Embolic en el saló. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Com imagine en quina línia pot anar algun dels articles d'este mes, avance la contestació per a aclarir qualsevol manipulació intencionada que anaren a mostrar els progres, acomplexats i temorosos: Vox està totalment en contra de qualsevol mena de violència cap a les dones, la resta són mentides i més mentides.

Este mes, que és el de la cordialitat pel tema de Nadal, vull escriure sobre el que jo tinc entés en el respecte en la política local. Crec fermament que un ple de l'ajuntament representa la voluntat dels quasi 20.000 habitants de Puçol, i d'ells als quasi 1.800 veïns que van votar a VOX el passat 10 de novembre, als quals s'ha de respectar i no es pot consentir de cap manera que un representant del poble, per moltes idees diferents que tinga, els insulte amb adjectius com a «feixistes» en un argument disfressat de prec que mai es degué permetre, o almenys reprovar-se en eixe moment.

Per descomptat, li reconec la immensa labor que realitza qui condueix el nostre poble, però al meu parer i reconeixent la meua inexperiència en la política municipal, opine que hi ha temes que s'han d'atallar amb diàlec abans que isquen a un fòrum públic, ja que la paraula amb predisposició és la millor arma per als problemes d'este món, impedir sempre amb totes les possibilitats abans que es debaten públicament per a evitar problemes. Per a això es va inventar la política.

En el mateix saló, eixe mateix dia, es van aprovar els pressupostos. Un èxit que s'atribueix a l'actual govern al complet per un treball en bé de la comunitat, però on els tres socis del PP —Ciutadans, PURP i VOX—, van defensar aferrissadament, i sense fer un pas arrere, que no es pujaren els impostos com l'IBI. Amb negociació, nous ajustos i tal com reflecteixen els nostres programes electorals, es va aconseguir endarrerir com a mínim una legislatura més la pujada. Al final tot va tornar al seu llit, gràcies sobretot a l'anterior citat, la voluntat de fer política dialogant pel bé del poble i pel vot de partit.

També destacable d'aquell ple va ser que es va acceptar una moció que al meu parer no tenia forma ni estil i no es van qüestionar —malgrat la nostra disconformitat sobre este tema— alguns dels punts acceptats, com el que sol·licitava que es rebutjen les postures polítiques d'altres partits demòcrates i constitucionalistes que no combreguen amb els mateixos arguments, però sí amb la mateixa fi que és condemnar la violència contra les dones. O la sol·licitud, en la comissió, que es canvien d'esta moció les paraules gènere i masclista, així com un altre punt referit a la pancarta que s'eixia de la normativa vigent en el ROM.

Malgrat saber-ho, i malgrat pregar-li als quals la presentaven que l'esmenaren i corregiren eixos detalls perquè poguérem secundar-la des d'este grup, la van tirar cap avant, amb el beneplàcit de tots, per a aconseguir l'efecte que desitjaven, utilitzar este tema com a atac polític. Al final va ser el que va succeir en el ple: tots contra VOX, uns amb arguments arbitraris dels seus partits i, altres formacions menys constitucionalistes, amb mentides i més mentides.

Del tema de la pancarta, millor hui no parle, era un missatge que «adulterava» la titulació oficial del dia que es reivindicava, per la qual cosa sol·licitem que es canviara pel títol del dia que de debò es commemora; ningú nega l'evidència, però no es pot ocultar que és una llei que no arregla la situació.

Encara que posen damunt de la taula tots els diners del món, inclòs els diners dels ERES o el valor de l'or de Moscou que ens van robar els socialistes. Esta Llei va ser titllada en el seu moment d'inconstitucional i no està aconseguint, ni aconseguirà mai, el resultat que tots desitjaríem. Per això cal derogar-la i estudiar altres llits i projectes, que n'hi ha. Però no interessa, així donen més vots i es castiga als qui es posicionen en contra del seu funcionament. Però el partit no ha acabat.

Des d'este grup transversal que és VOX, només volem recordar la voluntat de participar i donar suport als governs de formacions constitucionalistes —governant o no amb elles—, i no volem fer-ho amb les separatistes. Però no significa que no puguem fer costat a les altres forces de l'oposició en els casos de mocions beneficioses per al poble. Servisca això, ja que estem en període nadalenc i de bons desitjos, perquè l'oposició deixe d'atacar i presente coses positives per a la població… i ens tindran a favor.

Bon Nadal a tots.

Una opinió de Vox

10 Desembre 2019
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres