Tens una història per contar?

Des del Departament de Comunicació ens hem adonat amb el pas dels anys que moltes persones guarden en la seua memòria anècdotes curioses i vivències personals de gran valor i riquesa cultural; històries que, fins hui, no han pogut veure la llum més enllà de les batalletes que els seus amos puguen comptar els diumenges de paella als seus éssers estimats més pròxims.

Amb l'objectiu de transformar totes aquestes històries en patrimoni local i enriquir la història cultural de Puçol, naix Històries d’Ací, una nova secció en el Departament de Comunicació en la qual s'aniran publicant reportatges, entrevistes i cròniques protagonitzades per persones d'ací i que tot qui vullga podrà llegir en la web municipal (www.puçol.es) i el periòdic Notícies de Puçol: des d'una història familiar fins a una anècdota divertida, passant per tradicions o professions curioses, vivències emotives o interessants… En definitiva, una secció en la qual els ciutadans poden ser tan lectors com protagonistes.

Si tens una història per contar, posa't en contacte amb nosaltres a través del Facebook És Puçol, el correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o, si el preferixes, pots vindre i contar-nos-el en persona. Estem en Plaza Pio XII, núm. 7 (antiga Casa del Bou).

Nosaltres ja ens hem encarregat de buscar els primers protagonistes d'esta secció, que s'obrirà amb un reportatge sobre Marta Esteve Camps, una amazona de Puçol que, més enllà dels seus últims èxits esportius, té molt a contar sobre una vida dedicada al món dels cavalls. Andrea Navarro Gamis, per la seua part, ens contarà la intensa aventura que va viure amb la seua família el passat mes de setembre després de quedar atrapats al Japó pel pas del tifó més fort que ha viscut l'illa en els últims 25 anys.

La història d'una septuagenària que, sense coneixements de música, va compondre fa dècades un himne que ara ha fet propi la UNED Sènior (universitat dels majors), o l'anècdota d'un veí de Puçol sobre com va col·locar amb els seus companys la Creu de Muntanya Picaio són uns altres dels temes que tenim entre mans. I, per descomptat, també tindran cabuda en aquesta nova secció les vivències de Sandra Gómez-Pimpollo, una dona capaç de compatibilitzar la seua vida familiar i professional amb la pesca d'elit a nivell mundial.

Si tens una història interessant, emotiva, curiosa o divertida, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres perquè puga formar part d’Històries d’Ací; la nova secció en la qual els ciutadans són tan lectors com protagonistes.

Informa: Irene Mollà | Fotos: Sabín

746-pilar-bataller

quepaso portada 1

Altres