Artículo de Compromís del mes de enero: «Any nou arruixa que plou!»

Este és l'article de Compromís de gener, titulat Any nou arruixa que plou! Tal com contempla el Reglament de Mitjans de Comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Compromís pensàvem, any nou comença denou! Però pareix que el govern de la dreta extrema i l’extrema dreta no pensen el mateix. Tant és així que només han fet falta sis mesos per a cabrejar al funcionariat. Compromís proposàrem una revisió de tota la RLT (Relació de Llocs de Treball). És a dir, revisar tots els llocs, començant de baix cap a dalt, amb la finalitat de corregir diferències, que en alguns dels casos, eren de 6.000€ anuals en llocs de treball idèntics. Tant l’anterior alcaldessa del Psoe, com ara la del PP l’han deixada al calaix. Compromís ha vingut preguntant ple rere ple què anaven a fer amb la RLT, i en el ple de Novembre del 2019, per fi l’actual alcaldessa va dir que a curt termini anaven a realitzar-ne una de nova probablement amb personal del mateix ajuntament perquè l’actual no valia per a res.

Però, oh sorpresa! En el ple del mes de Desembre portaren una modificació parcial o sectària de la RLT, de només alguns salaris d’alguns caps de departament, i dos o tres d’administratius. L’únic partit que votà en contra d’esta proposta sectària va ser Compromís per Puçol. Per coherència, o es revisen tots els llocs de treball o no se’n revisa cap. Clar la proposta va ser aprovada doncs l’actual govern té suficient majoria per a fer-ho però el malestar de les funcionàries i funcionaris és monumental.

Per altra banda, ja sabran que el pròxim 28 d’abril l’exalcaldessa del PP, Mercedes Sanchis Montañana serà jutjada pel Jutjat núm. 7 de lo Penal per prevaricació per l’assumpte de l’empresa Dulce Hola, S. L. Per presumptament negar-se a signar la comunicació a l’empresa dels danys ocasionats en la tuberia de l’alcantarillat del polígon industrial on estava ubicada. Este expedient és de l’any 2011 i va prescriure al cap de dos anys, és a dir, en el 2013 i la reparació dels danys es va realitzar en el 2018 amb una subvenció de la Conselleria d’Economia per als polígons industrials de 247.000€, és a dir, amb diners públics, no de l’empresa en qüestió. A pagar-ho sempre poca ropa, és a dir, el poble.

Què podem esperar d’un govern municipal format pel PP, el partit més corrupte de la democràcia condemnat per la justícia. Per un partit feixista, xenòfob i antidemocràtic. Per un partit veleta com és C’s que només coneix al rei per la moneda i per PURP de palmero. Any nou, arruixa que plou!

Una opinió de Compromís per Puçol 

22 Gener 2020
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres